Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Jo tornaria a tancar les dutxes de les platges fins al setembre"

 Varios bañistas se refrescan en las duchas de playa de la Barceloneta.

Varios bañistas se refrescan en las duchas de playa de la Barceloneta. / MARTA PEREZ/EFE

Ahir a la tarda vaig anar a la platja per banyar-me. Portava tot el dia davant de l'ordinador patint calor i tenia ganes de nedar una estona. Vaig anar fins al Bogatell en autobús. Hi havia molts turistes i locals, tot normal. Feia calor i l'aigua estava una mica calenta, però finalment m'hi vaig posar, ho vaig gaudir fins a l'última gota i, amb sorpresa, vaig veure que la dutxa funcionava.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Vaig esperar el meu torn i ràpidament em vaig treure la sal del damunt. Em vaig girar i vaig veure tres nens a l'altra dutxa que estaven jugant apretant el botó perquè l'aigua no parés de sortir i s'ho estaven passant bé. Semblaven turistes i els vaig dir: 'Hey, don't play with water'.

Em van mirar, em van entendre i em van dir: "d'acord", i es van allunyar. No m'agrada haver de fer aquest tipus de coses, però penso en els embassaments, en les restriccions, en tots els parcs públics que es queden sense regar i sí, l'aigua és un bé preciós i no deixa de ser-ho només perquè no es paga.

Em vaig allunyar, els nens em van mirar i van tornar a jugar. Em van mirar, ho van entendre i es van allunyar. Em vaig allunyar i van tornar a jugar amb les dutxes. Què fem amb aquesta gent que no entén una cosa tan òbvia com el valor de l'aigua? Els multem o què? Doncs jo, tancaria les dutxes fins al setembre.

Participaciones de loslectores

Másdebates