Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Serveis notarials a Correus?"

Oficina de Correos

Oficina de Correos / CORREOS

Perquè una empresa sobrevisqui s’ha d’adaptar als temps i diversificar-se. I ara Correus, en la seva estratègia d’ampliar i diversificar la seva oferta de productes, serveis i gestions administratives, compta amb un servei de consigna en el qual es pot dipositar equipatge, maletes o altres objectes personals admesos pel servei postal, exceptuant del servei joies, objectes de valor i altres no admesos.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Tanmateix, la gent sovint es queixa del paper dels notaris i els seus preus abusius per fer documents via ‘copia i enganxa’ en pocs minuts, a més que sembla que els papers notarials no serveixen per res davant l’okupació d’habitatges, tota vegada que és cert que el personal notarial ha hagut de superar unes dures oposicions (però com la majoria de funcionaris), que s’al·lega la feina darrera els procediments notarials (però com la feina darrera tot tràmit i procediment administratiu, que tampoc no es valora), etc. També hi ha qui diu que en haver més formació que abans i amb les noves tecnologies, potser s’hauria de plantejar el monopoli notarial aparentment ‘privilegiat’ sobre certificacions, i obrir-se a personal director de bancs, jutjats i altres que, amb la seva signatura i resguards, ja servirien per provar fets. Tanmateix, potser també es podria obrir a que personal autoritzat de Correus pogués oferir serveis notarials amb validesa oficial i a preus assequibles, com una pota més de la diversificació i ampliació de serveis (que una part de personal de Correus fos funcionària, o via conveni entre Correus i personal funcionari d’altres Administracions). Tot és posar-s’hi.

Participaciones de loslectores

Másdebates