Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica municipal: "Atendre a les personas més vulnerables és una prioritat"

SINHOGARISMO

SINHOGARISMO

Benvolgut ciutadà, en relació a la seva carta "Cal trobar solucions al problema de la gent que maldorm als carrers de Barcelona", volem expressar que és una prioritat per a l’Ajuntament de Barcelona atendre les persones més vulnerables de la ciutat. I disposem de serveis específics adreçats a les persones que estan en situació de manca d’habitatge i pobresa extrema i que, per circumstàncies de la vida, ha acabat vivint al carrer de la ciutat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En tot cas, quan una persona que està al carrer no vol dir que no estigui atesa. En el moment el que la detectem posem en marxa un servei específic que contacta amb aquestes persones intentant motivar-les per a que accedeixin als nostres serveis que es concreten en: serveis d’atenció a les necessitats més bàsiques com el menjar o la higiene, centres de dia, allotjaments residencials temporals, habitatges d’inclusió amb suport socioeducatiu i l’accés a l’habitatge. Des de tots aquests serveis treballem per a poder tornar a inserir les persones sense llar i aconseguir que recuperin la màxima autonomia.

Us agraïm la vostra participació i restem a la vostra disposició per a futures comunicacions. 

Participaciones de loslectores

Másdebates