Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Demanem disculpes per l'estat de neteja del pas subterrani de l'avinguda de Vallbona"

Barrio de Vallbona, la vegetación ocupa espacio de los peatones a la salida pasaje subterráneo

Barrio de Vallbona, la vegetación ocupa espacio de los peatones a la salida pasaje subterráneo / Ángela Barriuso

Benvolguda Ángela, us escrivim en relació amb la vostra carta recentment publicada a EL PERIÓDICO sobre l’estat de neteja del passatge subterrani de l’avinguda de Vallbona. En primer lloc, des de l’Ajuntament de Barcelona i el servei de Neteja Viària volem agrair la seva carta i traslladar les nostres disculpes a tot el veïnat de la zona per l’estat de neteja en el que es trobava el passatge que menciona. Aquest sí que es troba contemplat en el recorregut que fa l’equip de neteja en forma d’annex a l’itinerari, motiu pel qual fàcilment es pot passar per alt. De nou, ens reiterem en les nostres disculpes i modifiquem els plànols per donar la rellevància que mereix a la zona, així com per garantir la freqüència de pas planificada.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La freqüència de neteja de la qual gaudeix actualment la zona és la següent: baldeig mixt de matí un cop per setmana (els dimecres) i escombrada manual duta a terme per una brigada de dos operaris (de dilluns a dissabte). Afegir que en aquesta època de vacances tant els equips substituts com els encarregats no són els titulars, motiu pel qual de vegades es pot ocasionar que algunes zones no massa visibles puguin quedar una mica despenjades.

Finalment, volem agrair la seva col·laboració en la millora de la ciutat i l’estat de neteja d’aquesta i us convidem a seguir en contacte per a futures comunicacions.

Participaciones de loslectores

Másdebates