Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica municipal: "L' ajuntament fa un sobreesforç per fer créixer l’habitatge públic de Barcelona"

Pisos de alquiler público del Ayuntamiento de Barcelona.

Pisos de alquiler público del Ayuntamiento de Barcelona.

En relació a la carta de Noé Viedma, recentment publicada en aquest mateix diari fent referència a l’estat d'un pis públic de lloguer a la promoció de Can Fabra, voldríem aclarir-ne el seu estat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En primer lloc, volem informar-vos que l’habitatge al qual fa referència va ser recuperat el mes de desembre i, des de llavors i fins al 7 de març, ha estat en procés de reparació. Un cop enllestit, l'habitatge ha estat reservat per a la seva adjudicació a una entitat d’inclusió social i sense ànim de lucre que el destinarà a persones en situació de vulnerabilitat. Mentrestant, s’ha fet el procés de convocatòria i adjudicació de l'habitatge pertinent. I, precisament, el passat dilluns, dia 8 de juliol, es va fer el lliurament de les claus a l’entitat Prohabitatge.

El pis en qüestió forma part del programa d’habitatges d’inclusió que s’ha impulsat des de l’Ajuntament de Barcelona a través de l’IMHAB. Consisteix en l’adjudicació de 10 habitatges públics a entitats privades d’iniciativa social i sense ànim de lucre que treballen amb persones necessitades de salut, en situació de sensellarisme, amb problemes de salut mental i en situació d’exclusió residencial, entre altres casos.

L’IMHAB dedica tots els esforços possibles a millorar la situació de l’habitatge a la ciutat de Barcelona. Per aquest motiu no només construeix tot l’habitatge públic, sinó que també gestiona l’habitatge públic existent de manera eficient i justa. Tot plegat ho fa de manera directa, amb els equips professionals propis, o delegada, a través de la col·laboració amb entitats socials i cooperatives, tant per a la construcció com per a la gestió de l’habitatge públic.

Finalment, volem sostenir que el compromís del consistori amb el dret a l’habitatge és ferm, i és per això que l’Ajuntament de Barcelona està fent un sobreesforç per fer créixer l’habitatge públic de la ciutat i aplicar totes les mesures possibles per fer de Barcelona una ciutat per viure-hi.

Participaciones de loslectores

Másdebates