Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica de l'ajuntament: "La Ronda de Dalt és una via ràpida i no es contemplen carrils més estrets"

Ronda de Dalt de Barcelona.

Ronda de Dalt de Barcelona.

Benvolgut José,

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Us escrivim en relació a la seva carta recentment publicada a EL PERIÓDICO sobre la Ronda de Dalt. En primer lloc, expressar que des de l’Ajuntament de Barcelona compartim la preocupació per establir una mobilitat eficient i segura alhora que sostenible. Tot i que les obres poden generar molèsties al veïnat de la zona, es tracta d’una actuació que té com a objectiu assolir un bé comú com és la cobertura de la Ronda.

En aquest sentit, es busca l’equilibri entre possibles molèsties i eficiència aprofitant el període estival per fer les actuacions més significatives, ja que la mobilitat durant l’estiu és considerablement menor. En qualsevol cas, l’afectació a la qual fa referència acabarà el dia 6 de setembre.

Pel que fa a la seva proposta sobre els carrils de la via, mencionar que la Ronda de Dalt és una via ràpida, motiu pel qual els carrils han de ser prou amples per garantir la seguretat dels que hi circulen, per la qual cosa no es contempla fer carrils més estrets. L’ ajuntament treballa per tal de garantir la convivència de l'obra amb la resta de la ciutat, respectant l'habitabilitat i la dinàmica de la zona afectada i procurant que les obres generin el mínim impacte possible sobre la ciutadania i la mobilitat.

Participaciones de loslectores

Másdebates