Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica de l' Estació Barcelona Nord: "Tindrem en compte les observacions per seguir oferint el millor servei"

Estación del Nord

Estación del Nord / FRANCESC CASALS

En resposta a la carta de Gloria Tamborero sobre l'estat deplorable de l'estació d'autobusos Barcelona Nord, volem dir-li que amb més de 2,6 milions de viatgers anuals i prop de 150.000 expedicions, l’estació d’autobusos Barcelona Nord és, actualment, el principal centre de sortides i arribades d’autocars de la ciutat cap a destinacions nacionals i internacionals.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Per tal de garantir el millor estat possible de les seves instal·lacions, l’estació disposa d'un servei de neteja les 24 hores del dia, tots els dies de la setmana. Aquest servei es reforça els dissabtes d’estiu, donada l’alta afluència de viatgers.

Durant tot l’any, l’àrea d’espera per a passatgers, així com els locals de restauració estan climatitzats. Aquests espais estan equipats amb pantalles i un sistema de megafonia que anuncia les sortides i arribades d’autocars. No ens consta cap avaria recent en aquests sistemes d’informació.

Tindrem en compte les seves observacions per seguir oferint el millor servei a les persones que fan ús de l’estació.

Participaciones de loslectores

Másdebates