Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Quan la il·lusió es fa realitat"

Fútbol masculino

Fútbol masculino / Kiko Huesca

Sempre havia tingut la il·lusió de fer d’entrenador d’un equip de futbol i em vaig treure el curs per poder-ho aconseguir: puc dir ben alt que he completat el meu objectiu.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

He fet el curs sense problema i molt més aviat del que podia esperar. D’altra banda, i per sorpresa meva, m’he convertit en primer entrenador d’un equip de la divisió de quarta catalana, entrant així en el món professional del futbol. No esperava aquest viatge tan ràpidament, però l’inicio amb esperança i moltes ganes de fer-ho bé, de guanyar experiència i d’aconseguir diferents objectius dins la categoria.

Aquesta setmana serà una setmana especial en aquest sentit, primers entrenaments i primer partit com a entrenador. Els inicis mai són fàcils però si tens gens al costat que val la pena, aquests camins segur que seran més amens.

Vull acabar recordant que les coses es poden aconseguir amb ganes, treball i esforç. Que mai hem de deixar de creure en què podem aconseguir un repte perquè, el dia menys esperat, hi estàs dins!

Participaciones de loslectores

Másdebates