Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Matisos"

Imagen de las nuevas cámaras de Mossos

Imagen de las nuevas cámaras de Mossos / Mossos

Estic cansat d'escoltar: "Quines bones fotos fa la teva càmera" i, en canvi, mai diríem: "Quina bona simfonia toca el teu violí ". En aquest últim cas, és claríssim per a tots que el virtuós és el violinista que porta la música a cotes magistrals. En el primer cas, és exactament el mateix. Un bon fotògraf, amb tècnica i art, pot obtenir imatges inoblidables, fins i tot amb càmeres de poc pressupost. També crec que no podem denominar "fotògraf", en sentit estricte, al que atrapa compulsivament imatges amb un mòbil, per molt car i meravellós que aquest fos.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El fotògraf, 'amateur' o professional, ha cobert una llarga etapa de coneixement -abans analògic i ara, digital-, ha après l'ofici dels vells mestres i, molt important, ha desenvolupat amb temps una especial sensibilitat artística -i, finalment, un estil propi - a força de realitzar milers de preses i descartar la majoria. No és un camí ni fàcil ni ràpid.

Ni tothom que porta un cotxe pot ser considerat conductor ni els que només capturen imatges amb un mòbil poden ser anomenats fotògrafs.

Participaciones de loslectores

Másdebates