Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Mantenir per la cara els joves migrants només afavoreix la xenofòbia"

Conferencia sectorial sobre el reparto de menores migrantes

Conferencia sectorial sobre el reparto de menores migrantes

Aquests dies hi ha molt rebombori a compte de la gran quantitat d'immigrants que arriben al nostre país i qui se n'ha de fer càrrec. La qüestió és molt senzilla. Atendre totes aquestes persones val cèntims, i com deia Josep Pla: "Tot això, qui ho paga?". A casa nostra, la Generalitat, a través de la DGAIA, és especialment generosa, ja que a més de procurar pels menors d'edat, també ho fa amb els majors de 18 anys i fins que en tenen 23.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Atendre tota aquesta joventut segurament és de justícia, però ara que són a la flor de la vida caldria que donessin alguna cosa a canvi, ja sigui per la mateixa justícia o solidaritat amb qui els presta socors. També perquè aprenguin valors i l'esforç del treball. De feina n'hi ha molta: netejar boscos, pintades, carrers, gestió forestal, abocadors incontrolats...

Altrament, el sistema actual de mantenir-los per la cara, només afavoreix la xenofòbia, i l'embranzida dels partits populistes de qualsevol signe, que els voldrien tots fora.

Participaciones de loslectores

Másdebates