Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Les meves sabates"

Estas botas «Chelsea» de la marca Timberland son perfectas para el frío ¡y están baratísimas!

Estas botas «Chelsea» de la marca Timberland son perfectas para el frío ¡y están baratísimas!

Sent jove em vaig comprar unes Timberland, usant-les quan viatjava, per còmodes i impermeables. Amb elles he trepitjat deserts com el Sàhara, els d'Egipte i de sorra negra de les Canàries. Les roques del Gran Canó i mullades a les aigües del Colorado. He pujat al Empire State Building i al desaparegut World Trade Center de Nova York. A la CN Tower de Toronto i al Burj Khalifa de Dubái. També en monuments entranyables, com: la Torre Eiffel, pujant fins a dalt de tot, just on neix l'antena. El temple Wat Arun de Bangkok. La piràmide Kukulkán a Chichén Itzá, Mèxic, on vaig pujar fins dalt, gràcies a uns 365 minis graons. Les meves sabates m'han acompanyat per esmorzar al Jungfrau, a uns 4.000 metres. A pujar amb globus. A anar en paracaigudes, viatjar en un avió dels més grans del món, el Jumbo. També m'han acompanyat per visitar un gran submarí atòmic americà a San Francisco i un espanyol a Barcelona, claustrofòbic. I uns quants llocs més...

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Tot l'anterior és espectacular. Però hi ha llocs que els tens al cor, com el santuari de Cabrera, el Far o l'Agullola del Collsacabra.

Ara ja estan molt velletes, però no les llenço. Les vaig posar dins d'una bossa a una cantonada d'un carrer i, al poc temps, ja no hi eren. Algú les seguirà aprofitant.

Participaciones de loslectores

Másdebates