Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Impressions del Parc de la Creueta del Coll

El lago del parque de la Creueta del Coll se convierte en una piscina de baño libre hasta el 13 de septiembre.

El lago del parque de la Creueta del Coll se convierte en una piscina de baño libre hasta el 13 de septiembre.

Vaig voler veure l'escultura monumental que hi ha al Parc de la Creueta del Coll i el vaig visitar entre setmana a primera hora de la tarda d'un dia fred però assolellat. Només entrar, ja vaig haver de demanar al jove que portava el gos sense corretja. Em va demanar el perquè i li vaig dir que em feien por. Ho va fer dient-me que de por m'haurien de fer els homes, no els gossos.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Quan li vaig preguntar per l'escultura de Chillida, cosa que era el motiu de la meva visita, m'hi va acompanyar mentre m'explicava que just allà hi havia el llac on a l'estiu sempre es banyava. Enmig una gran plaça amb jocs per a nens se'm van aparèixer el llac i l'escultura penjant amb el fons de la muntanya. Vaig agrair al noi la seva amabilitat. No vaig poder gaudir gaire ni de l'escultura ni dels camins del parc, com tampoc de les vistes que, de ben segur des de dalt es podrien veure de tota la ciutat de Barcelona. El parc estava ple de gossos que corrien amb els amos a certa distància o, fins i tot, sense ells a la vista impossible d'advertir-los tots.

Em va sorprendre també una certa deixadesa i abandó al parc. La zona de l'aigua tenia residus de tempestes, igual que el terra dels camins. En general, no es veia cuidat. Contrasta amb les cues que hi ha al costat, al Parc Güell. No crec que allà hi hagi aquest abandonament.

Participaciones de loslectores

Másdebates