Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Els funcionaris amb més de 30 anys a l'Administració opositant per pujar de categoria hem estat enganyats"

Miles de interinos se manifiestan para reclamar su estabilización, en una imagen de archivo.

Miles de interinos se manifiestan para reclamar su estabilización, en una imagen de archivo. / EFE

Fa mesos que, per indicació de la UE, Espanya es veu obligada a estabilitzar els milers d’interins que porten anys a l’Administració Pública per falta de convocatòria d’oposicions. Com que Catalunya és sempre pionera en obeir ordres i dur-les a terme, s’ha permès el luxe d’iniciar procediments d’estabilització funcionaritzant persones interines que porten anys sense poder fer unes oposicions.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Felicitats a totes aquelles persones que sense opositar s’han trobat en el lloc indicat en el moment indicat. No és culpa vostra, companys, és una sort que us ha caigut del cel i l'heu aprofitat, com faria qualsevol de nosaltres. No és el cas dels funcionaris que portem més de 30 anys a l’Administració opositant per pujar de categoria.

Ara, Funció Pública ens ha “volgut ajudar” amb una PIE ( Promoció Interna Especial) que, amb unes oposicions internes, pretén que el personal que, per exemple, fa anys que ocupa una plaça d’auxiliar administratiu (a extingir), pugui fer uns exàmens perquè si aproven amb plaça es requalifiqui el seu lloc de treball actual i segueixi fent la mateixa feina, perquè un auxiliar i un administratiu, senyors, fan la mateixa feina.

Però després d’aprovar es compten els mèrits i aquí és on ens han enganyat i estafat amb un “greuge comparatiu” molt important, que gran part de nosaltres, actuant de bona fe i pensant que ens estaven donant un cop de mà no vam saber veure quan es va publicar la convocatòria.

Un dels mèrits per pujar nota eren 32 punts per antiguitat. Un funcionari de carrera que duu 30 anys a l’Administració es diu: "no cal ni comptar-ho perquè tinc tots els punts en aquest aspecte", però el que no vam pensar és que aquests 32 punts equivalien tant sols a cinc anys treballats a l’Administració pública.

Els de més edat, els més perjudicats. Gràcies per ajudar-nos a millorar abans de jubilar-nos!

Participaciones de loslectores

Másdebates