Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'un lector: "No ens manifestem prou"

Minuto de silencio para condenar el asesinato de una mujer en Sabadell.

Minuto de silencio para condenar el asesinato de una mujer en Sabadell. / ACN

No fa gaires dies, la premsa es va fer ressò d’un fet que em va cridar l’atenció. Més de 80.000 persones van rebre de forma apassionada al jugador de futbol Mbappé i, pel que sembla, pagant. No vull posar en dubte la professionalitat i qualitat d’aquest jugador on el menys significatiu es el club de destí.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La meva es una pregunta a aquesta societat que sempre es queixa amb la boca petita i segurament fora de lloc si també seria capaç d’expressar-se de forma massificada per altres motius com la inflació, el benestar animal, la inseguretat als nostres carrers, els desajustos socials i la precarietat laboral.

Em qüestiono també si estaríem disposats a omplir estadis per a dir prou a la supèrbia i al teatre dels nostres polítics que parlen només d’ells posant el seu ‘ego’ per damunt de les exigències del seu electorat.

Què dur i trist veure aquest degoteig constant d’assessinats i violacions als que només hi dediquem un minut de silenci en senyal de protesta. Estaríem disposats a fer un crit a la Justícia perquè d’una vegada per totes modifiquèssin les lleis i fer que els maltractadors i violadors compleixin les penes justes? Tots sabem que molts surten beneficiats per la seva ‘bona’ conducta a la presó.

No tenim res a dir davant la pederàstia? Crec que ens hem convertit en una societat manipulada i mitòmana amb valors equivocats. Possiblement es tornin a omplir estadis per a rebre nous ídols, recordem el ‘pa i circ’.

Queixem-nos on calgui i no callem !  

Participaciones de loslectores

Másdebates