Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'una lectora: "No destrosseu el parc de Joan Miró"

Protesta contra la tala en la arboleda del parque Joan Miró, en Barcelona.

Protesta contra la tala en la arboleda del parque Joan Miró, en Barcelona. / JORDI OTIX

Avui, els veïns de l'Eixample han tornat a sortir al carrer penjant pancartes als balcons, arbres, finestres i altres indrets per reivindicar l'atrocitat que es vol dur a terme tallant 118 arbres de l'únic pulmó d'oxigen de l'Eixample, el parc de Joan Miró.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Demanem a totes les forces polítiques que reflexionin davant el desastre ecològic que portaran a terme. Els arbres són salut, vida, oxigen, i cal tenir-ne cura i més quan hi ha una alternativa per no tallar-los com s'ha presentat diverses vegades amb plànols i escrits.

El parc de Joan Miró no és només arbres, és un lloc on la gent gran juga a la petanca, els nens hi juguen amb els seus amics quan surten de l'escola, els joves fan esport i també hi ha una biblioteca que s'haurà de tancar per la contaminació atmosfèrica i acústica que es generarà si duen a terme aquesta barbaritat de tallar 118 arbres.

Estimem la nostra ciutat i, per damunt de tot, el nostre barri amb el parc de Joan Miró. No ho destrosseu!

Participaciones de loslectores

Másdebates