Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Cal, realment, tot aquest desplegament policial al Parlament?"

L’expresident i líder de Junts, Carles Puigdemont, ahir en un acte de partit als Banys d’Arles i Palaldà (Vallespir). | DAVID BORRAT / EFE

L’expresident i líder de Junts, Carles Puigdemont, ahir en un acte de partit als Banys d’Arles i Palaldà (Vallespir). | DAVID BORRAT / EFE

Milers de policies de tota mena desplegats a la frontera i al Parlament de Catalunya per complir l'ordre de detenció de Puigdemont, tot i tenir tot el dret d'entrar a Catalunya i haver estat beneficiari d'una amnistia oficial.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Molts polítics quedaran "retratats" i la policia autonòmica s'haurà de moure, una vegada més, en una situació molt incòmoda (una cosa semblant a l'1-O). Malauradament, prevaldrà més la suada obediència deguda -a qui, a uns jutges que es passen pel folre el perdó oficial del Govern?- que qualsevol altra connotació política, ètica, cívica o moral.

Tant de bo hi hagués aquest mateix i espectacular moviment judicial i de policia per acabar amb els agressors sexuals, els carteristes del metro, els okupes salvatges, els assidus d'armes blanques i les bandes llatines, entre d'altra bona gent.

Com deia un vell professor meu, en castellà: "Tonterías, las precisas".

Participaciones de loslectores

Másdebates