Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"El Pla Endreça"

Pla Endreça

Pla Endreça

Com a ciutadà de Barcelona, que camina pels seus carrers, estic espantat i avergonyit per la imatge constant de captaires professionals, gent dormint als bancs a qualsevol hora, apart de la brutícia que generen, cartrons i matalassos que fan servir per dormir i que deixen tirats a qualsevol lloc. Estic parlant de sectors com Passeig de Gràcia, Rambla Catalunya, Gala Placídia, Córsega-Diagonal, fins i tot he vist tendes de campanya a la gespa de la plaça Lesseps. Això no ho veu el l’Ajuntament, el que es vanta de la seva gran capacitat d’organitzar esdeveniments a nivell mundial?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Sense voler entrar en criteris que puguin entendres com a xenòfobs, la gran majoria de gent que esta dormint i embrutant els nostres carrers son gent vinguts de qualsevol part del món i que, gràcies a la permissivitat de l’Ajuntament, es troben segurs per poder fer el que volen, sense que ningú els hi digui res. Això, evidentment, fa un efecte crida i cada vegada hi ha més gent d'aquestes característiques a la nostra ciutat. Com a ciutadà de Barcelona, no m’agrada aquest espectacle, no m’agrada no poder-me seure als bancs, no m’agrada la brutícia, i no m’agrada la desídia dels responsables del Ajuntament. Ara s’estan gastant un munt de diners en el “Pla Endreça”, però qui ha de fer aquesta feina? Els ciutadans? No paguem ja un munt d’impostos (Barcelona és una de les ciutats mes cares per viure de l’Estat espanyol) que, a sobre, hem de fer de vigilants? Les vegades que he denunciat alguna acció incívica o no s’han presentat o han trigat mesos a solucionar-ho. Llavors, qui en té la culpa?

Participaciones de loslectores

Másdebates