Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Alí i Nino"

Daily life in Baku

Daily life in Baku

Quan viatjo m'agrada llegir un llibre significatiu del país que visito. Aquest estiu he gaudit de la lectura de la novel·la 'Alí y Nino', firmada amb el seudònim Kurban Said, mentre he viatjat i conegut l'Azerbaidjan. El llibre és un clàssic de la seva literatura. Alí, azerbaidjanès i musulmà, i Nino, georgiana i cristiana, són els seus protagonistes. La novel·la està situada a Bakú, a principis del segle XX. La història d'amor que narra té com a contrapunt les difícils relacions entre els països del Càucas, les diferències entre Orient i Occident i la cultura d'Àsia i la d'Europa.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És un bon llibre per entendre més aquest país, que es va transformar amb el petroli a finals del segle XIX, on a la capital, Bakú, els germans Nobel hi van viure quaranta anys, mentre treballaven en la companyia petroliera que van crear.

Actualment, Bakú és la capital d'una república que ha sabut modernitzar-se amb edificis bells, com ho és, per exemple, el Centre Heydar Aliyev. de l'arquitecta Zaha Hadid.

Participaciones de loslectores

Másdebates