Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

#20D: Un país nou amb una nova mentalitat

El proper 20 de desembre Espanya s'hi juga la modernitat, encarar el  seu futur amb una altre mentalitat més oberta i participativa, superar  els estralls que la crisi econòmica ens ha provocat i tocar de peus a  terra i pensar i acceptar que tota aquella alegria que va provocar la  bombolla immobiliària era mentida.

Entretodos

Publica un artículo sobre las elecciones generales

¿Qué te parecen los resultados electorales? Envíanos tu opinión

Per això ens cal un Govern amb aire  nou, idees diferents i innovadores i voluntat de ser èticament  presentables davant la comunitat internacional. En definitiva, ser un  país seriós, on el franquisme sociològic quedi enterrat per sempre  més, on els joves no hagin de fugir del seu país per trobar un  projecte de futur, on el mercat laboral es vagi normalitzant i on la  nostra gent gran tingui una vellesa digna i sostenible.

Evidentment,  amb el PP això jo no ho veig viable, i deixo oberta la porta de  l'esperança per a què la resta de les forces polítiques puguin  construir un nou país i una nova mentalitat que, entre d'altres coses,  contempli que Espanya és plurinacional i que tal vegada faríem bé de  semblar-nos al Regne Unit i deixar que sigui el poble el que de  veritat decideixi el seu futur.

Participaciones de loslectores

Másdebates