Apunt

Women Padel Oysho es referma a Barcelona

Alejandra Salazar en el Women Pádel Oysho.

Alejandra Salazar en el Women Pádel Oysho. / Jordi Otix

El Periódico

El Periódico

Por qué confiar en El PeriódicoPor qué confiar en El Periódico Por qué confiar en El Periódico

Barcelona va ser la ciutat triada per donar el tret de sortida a un dels grans tornejos amateurs femenins de pàdel el mes de març passat i repeteix ara, uns mesos després, com a seu per a l’últim partit del Women Padel Oysho abans de l’aturada de l’estiu.

El Reial Club de Polo de la ciutat ha acollit del 24 al 30 de juny més de 420 dones que s’han posat a prova a les seves instal·lacions. Com en les cites anteriors, el torneig torna a apostar per un format de joc amb 5 nivells diferents que permet que cada jugadora trobi un grup amb un nivell adequat sense necessitat d’estar federada. De fet, per poder participar en el torneig és imprescindible no tenir un rànquing superior al 100 de WPT ni superior al 20 de la comunitat autònoma corresponent.

Els diaris de Prensa Ibérica han sigut els principals patrocinadors d’aquesta festa del pàdel en la qual les jugadores van poder perfeccionar la seva tècnica amb el seminari impartit ahir per Alejandra Salazar, així com disfrutar de diverses activitats i experiències.

La pròxima cita tindrà lloc a finals de setembre a València.